Søg
Filters
Luk

Persondata politik

1. Registrering af dine persondata

Når du køber din første vare hos elektronikhuset.dk, bliver du registreret som bruger på siden. Vi registrerer flg. personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

 

Personoplysninger registreres med det formål at kunne levere varen til dig samt senere give dig mulighed for selv at følge dine køb hos elektronikhuset.dk.

 

Personoplysningerne registreres hos ELEKTRONIKHUSET ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Direktøren og den dataansvarlige for ELEKTRONIIKHUSET ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 

Den dataansvarlige på elektronikhuset.dk er Laurits Frandsen

 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

 

 

Dine oplysningerne vil ikke blive videregivet til tredjemand, og du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, ligesom du selv har ret til indsigt i samtlige oplysninger, vi har registreret om dig. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mailadresse. Dog kan udvalgte oplysninger blive delt med Trustpilot (e-mail og navn) og fragtleverandører ved pakkeforsendelse (navn, adresse, e-mail og telefonnr.), med henblik på at gøre vores service bedre.

 

Henvendelser i forbindelse med din brugerregistrering og persondataloven bedes rettet til elektronikhuset.dk på 70444470 eller ved at sende os en mail på post@elektronikhuset.dk